Το Matsuhisa Athens βάζει τα γιορτινά του και μας υποδέχεται στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, για να απολαύσουμε την υψηλής ποιότητας Japanese fusion κουζίνας του διάσημου Nobu.

Για την Παραμονή των Χριστουγέννων όσοι βρεθούν στο Matsuhisa θα μπορούν να γευτούν πλούσιο γιορτινό menu οκτώ πιάτων, που παντρεύει μοναδικά τις εξαιρετικές πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές ή να επιλέξουν κάποιο από τα γκουρμέ πιάτα στο a la carte menu του εστιατορίου.

Οι γαστρονομικές δημιουργίες συμπληρώνονται αρμονικά με μια εκλεκτή λίστα κρασιών και τη γαλλική σαμπάνια Taittinger που αποτελεί το πιο θερμό καλωσόρισμα για τους επισκέπτες του Matsuhisa Athens.

Για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, που φέτος είναι Κυριακή, το Matsuhisa προσφέροει all day lunch, συνοδεία των signature cocktails και premium spirits του Umi Bar −του πρώτου bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa.

Σημειώνεται ότι το εστιατόριο δίνει τη δυνατότητα σε εκείνους που αγαπούν την fusion κουζίνα του να απολαύσουν όλα τα πιάτα και τα εορταστικά μενού, καθώς και τα premium cocktails, στο περιβάλλον τους σπιτιού τους. Η υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING συνεργάζεται αποκλειστικά με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer.

info
Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 19:30-00:30, Κυριακή 13:30-23:00
Τηλέφωνο κρατήσεων για το εστιατόριο και παραγγελιών: 210 896 0510.

Δείτε επίσης:
Κυριακάτικο brunch στο ιταλικό Mercato του Four Seasons Astir Palace

Γιορτινή εμπειρία εξόδου στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη

Αξίζει το Cerdo Negro τη διάκριση Michelin; Η Νανά Δαρειώτη απαντά