Το εστιατόριο του Radisson Blu Park Hotel μπαίνει δυναμικά, αυτό το χειμώνα, στο χάρτη των καθημερινών γαστρονομικών επιλογών της πόλης με το σεφ Κώστα Τσίγκα να προτείνει νέα πιάτα φτιαγμένα με οργανικές πρώτες ύλες.
Ξεχωρίζει, για αρχή, ο φρέσκος σολομός με αβοκάντο, λαχανικά, quinoa (bio), σόγια, λάιμ και miso, τα χτένια με jamon πορτσίνι μανιτάρια και ταρτουφάτα, ο φρέσκος τόνος μαριναρισμένος σε miso με σάλτσα από γλυκά μπιζέλια και ψητά καρότα. Για τη μέση, polenta με ψητά μανιτάρια και λαχανικά mascarpone, σάλτσα gremolata και κεφτεδάκια και τη συνέχεια short rib στιφάδο πατάτες και romanesco η black label burger με τρούφα, τυρί ταλέτζιο και “μαρμέλαδα” μπέικον.
Είτε επιλέξετε, για το τέλος, γαλακτομπούρεκο με σιρόπι εσπεριδοειδών και yuzu είτε την pavlova με γιαούρτι και άγρια berries η απόλαυση είναι δεδομένη. Η βραδιά κλείνει μ’ ένα από τα signature κοκτέιλ που απολαμβάνουμε στο bar του εστιατορίου.
Kαι … κάθε Κυριακή, 12:00 – 17:00, επιστρέφουμε με τους φίλους ή την οικογένεια μας για το καθιερωμένο brunch.
Info
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210-8894500.