Sponsored content
Η ανάγκη για έμπνευση και ανεβασμένες ταχύτητες σε κάθε επαγγελματική κουζίνα, δημιουργεί ιδέες και αυτές με τη σειρά τους, λύσεις και εμπνεύσεις. Ζητούμενο, ωστόσο, σε κάθε συνθήκη, παραμένει η γεύση. Αυτή, η μοναδική σταθερά σε κάθε πιάτο, πίσω από κάθε επαγγελματία chef και μέσα σε κάθε σκεύος που «μαγειρεύει» την αγάπη και το μεράκι της ελληνικής φιλοξενίας. Με έναν άνευ όρων, ζήλο στην κατάκτηση υψηλών γαστρονομικών εμπειριών, η Knorr Professional, το ιστορικό brand που εδώ και πάνω από 180 χρόνια, γεμίζει με αρώματα και νοστιμιές τις κουζίνες των chef, επανασυστήνεται στους επαγγελματίες της εστίασης.
Έχοντας βαθιά γνώση των απαιτητικών συνθηκών της καθημερινότητας στην κουζίνα, υπηρετεί και εμπνέει τους ανήσυχους και πάντα ευρηματικούς chef, παρέχοντάς τους, τις καλύτερες δυνατές λύσεις με τα προϊόντα της. Έτσι, διαμορφώνει ένα ευέλικτο πεδίο, μέσα στο οποίο οι επαγγελματίες (προσ)καλούνται να κάνουν περισσότερα με λιγότερο χρόνο και με σαφώς λιγότερη προετοιμασία. Το όνειρο, δηλαδή, κάθε chef που με «εργαλεία» δουλειάς του, αφ’ ενός την μαγειρική του δεινότητα και αφ’ ετέρου την αγάπη του για προσφορά στον πελάτη, τώρα βρίσκει νέο συνοδοιπόρο, σύμμαχο και συνεργάτη σε αυτή την αποστολή του: Την Knorr Professional.
Μαγειρική γνώση ετών με την υπογραφή καταξιωμένων chef
Με κεντρικό μήνυμα “Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες” και σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions καλούν το γαστρονομικό τους κοινό να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα με τα προϊόντα της.
Ο Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος, εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα, αξιοποιώντας με τον πιο ευφάνταστο και έξυπνο τρόπο, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της Knorr Professional που σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματίες. Ζωμοί σε gel, σκόνη και πάστα, Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές.
Μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, άπειρες μαγειρικές δυνατότητες
Ειδικότερα, στη σειρά Knorr Professional Primerba, οι επαγγελματίες μπορούν να αναζητήσουν την υψηλής ποιότητας πάστα θυμαριού (σε ένα μείγμα με λάδι και αλάτι για να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και το χρώμα των φύλλων του θυμαριού), αλλά αντίστοιχα και τις πάστες μανιταριού, βασιλικού και δεντρολίβανου, ενώ στη σειρά με τους ζωμούς σε πάστα, τις κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις της Knorr: Ζωμός Κnorr Κότας, Βοδινό και Λαχανικών (είναι διαθέσιμοι σε σκόνη και σε gel μορφή). Την προϊοντική παλέτα συμπληρώνει η σάλτσα Demi Glace: Μία κλασική βάση για σάλτσες κρέατος, με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας και εξαιρετικά σταθερή στο bain marie ώστε να δουλεύεται καλύτερα από τον chef .
Στην ηλεκτρονική σελίδα της Unilever Food Solutions, επαγγελματίες chef αλλά και ερασιτέχνες μπορούν να αναζητήσουν πλήθος συνταγών, κάθε μία από τις οποίες στηρίζουν, ξεκάθαρα, το μυστικό της επιτυχίας τους στην προσθήκη των προϊόντων Knorr Professional: Από κυρίως πιάτα, ορεκτικά, σαλάτες, πίτες και σάλτσες μέχρι σούπες, γλυκά και μαρινάδες, εκατοντάδες διαφορετικές προτάσεις, κατηγοριοποιημένες όλες ανά κουζίνα, συστατικά πιάτου, εποχικότητα, διατροφικές προτιμήσεις ακόμα και επιχειρηματικό προφίλ.