Η εταιρία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ γεννιέται το 1947 από τον ιδρυτή της Αλέξανδρο Κίκιζα, με το όραμα να αποτελέσει μια βιομηχανία τροφίμων που να αξιοποιεί την πρώτη ύλη της χώρας μας και να την μετατρέπει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Σήμερα, 7 δεκαετίες και 3 γενιές αργότερα, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και χάρη στο μεράκι των ανθρώπων της και στην ποιότητα των προϊόντων της, κερδίζει την προτίμηση των απανταχού μακαρονάδων εντός και εκτός συνόρων!.

H εταιρία διαθέτει την μεγαλύτερη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ζυμαρικών της Ανατολικής Ευρώπης στη Λάρισα και κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, μπορεί να παράγει πάνω από 90.000 τόνους ζυμαρικών ετησίως καλύπτοντας περισσότερες από 35 χώρες.

Η γκάμα που προσφέρουν τα ζυμαρικά Melissa είναι μεγάλη: μακριά μακαρόνια, πάστες χονδρές, πάστες ψιλές, ιδανικές για σούπες και φυσικά το αγαπημένο κριθαράκι Μέλισσα για γιουβέτσι, κανελλόνια, χυλοπίτες, φιδές, ταλιατέλλες, σιτάρι και σιμιγδάλι για τα γλυκά και πολλά ακόμη είδη. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει διεισδύσει και σε νέες κατηγορίες, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και της αγοράς. Έτσι, προσφέρει τη σειρά ζυμαρικών τρικολόρε (με ντομάτα και σπανάκι), τα ζυμαρικά με καρότο, τις ξεχωριστές γεύσεις τορτελίνι, τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και τη νέα σειρά Melissa Gluten Free με απολαυστικά ζυμαρικά για μικρούς και μεγάλους που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι. Η Μέλισσα είναι επίσης η πρώτη και μοναδική εταιρία ζυμαρικών, που έχει δημιουργήσει την πρώτη σειρά παιδικών ζυμαρικών, τα Melissa Pasta Kids!

info
Περισσότερες πληροφορίες: www.melissa.gr και στο www.facebook.com/Melissa.Kikizas