Sponsored content
Τα Χριστούγεννα τα εορταστικά τραπέζια είναι πιο λαχταριστά, αφού ο οικοδεσπότης προσπαθεί να βάλει λίγη παραπάνω τέχνη και μεράκι, ώστε όλα να είναι πιο επίσημα. Η κουζίνα γεμίζει λαχταριστές γεύσεις και υπέροχες μυρωδιές, τις οποίες μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Με τα αγαπημένα μας προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και με υλικά της εποχής φτιάχνουμε πάντα τα καλύτερα.
Ένα από τα υλικά που απογειώνουν γευστικά μια συνταγή είναι η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ. Είτε πρόκειται για ένα ορεκτικό όπως μια κις λορέν με μανιτάρια, είτε για ατομικά ρολάκια με σολομό και σπανάκι, τους δίνει πλούσια γεύση, ό,τι πρέπει δηλαδή για την περίοδο που διανύουμε. Το καλό με την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την επιτυχία της αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε το περιεχόμενο της συσκευασίας με κρύο γάλα, ώσπου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ όμως μπορεί να κάνει ανάρπαστο και ένα κυρίως πιάτο που όλοι λαχταρούν, όπως είναι τα κανελόνια με μανιτάρια. Είναι αναμφίβολα ένα comfort φαγητό, που μας χαρίζει στιγμές θαλπωρής της κρύες, γιορτινές ημέρες του χειμώνα. Γιατί το νόημα των εορταστικών ημερών είναι όχι μόνο να φάμε καλά, αλλά να απολαύσουμε το φαγητό μας με την οικογένεια, ή την παρέα που έχουμε επιλέξει. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε -αν έχετε παιδιά- να το ετοιμάστε μαζί τους, για να μπουν κι αυτά στο κλίμα της προετοιμασίας. Στολίστε μαζί τους το τραπέζι κατάλληλα και αφήστε τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ να σας λύσουν τα χέρια και να εγγυηθούν για το άριστο αποτέλεσμα.
Γιατί οι γιορτές είναι για να μοιράζεσαι απολαυστικές γεύσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας:
Κις λορέν με μανιτάρια, πράσο και μπεσαμέλ
Κανελόνια γεμιστά με μανιτάρια και μπεσαμέλ τυριών
Κι αν σας άνοιξε η όρεξη για περισσότερες συνταγές με Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ θα τις βρείτε εδώ.