Με το που μπαίνει ο μήνας του Πάσχα όλοι σκεφτόμαστε πού θα πάμε, με ποιους θα συναντηθούμε και τι θα μαγειρέψουμε. Οι ετοιμασίες πλησιάζουν και μέσα στο σύμπαν μιας καθημερινότητας, που τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς, υπάρχει ακλόνητη η πεποίθηση πως το Πάσχα, εκτός από θρησκευτική γιορτή είναι και ψυχική, αφού αυτή η περίοδος συνοδεύεται από Αγάπη και Φως.

Είναι η γιορτή που φέρνει άλλωστε όλη την οικογένεια ξανά κοντά, γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις. Είναι η εποχή που φτιάχνουμε τα αγαπημένα μας πασχαλινά κουλουράκια με Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, που κάνουμε πειράματα για το τελειότερο τσουρέκι, αυτό με τη γέμιση από Σταγόνες Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ αλλά και το σκέτο με μαστίχα και μαχλέπι.

Είναι η εποχή που πολλοί από τους αγαπημένους μας έχουν γενέθλια και επειδή τους αγαπάμε θα τους φτιάξουμε κάτι αγνό και σπιτικό, όπως μια τούρτα ή έναν κορμό με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που εγγυώνται το πιο άρτιο αποτέλεσμα. Είναι η εποχή που το τρυφερό αρνάκι έχει την τιμητική του και μπορεί να συνδυαστεί έξοχα με τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ που γίνεται ακόμα και την τελευταία στιγμή χάρη στην ευκολία του.

Αυτές τις μέρες οι πίτες είναι ιδανικές για να στολίσουν το γιορτινό τραπέζι και να το συμπληρώσουν γευστικά. Πίτες με κολοκύθα, με κιμά, με τυριά, τάρτες, που γίνονται με αφράτη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, αλλά και αλμυρά κέικ ή μάφινς, που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Τα ψωμιά επίσης είναι χαρακτηριστικά της εποχής και της γιορτής: Το Λαμπρόψωμο και η Λαμπροκουλούρα ζυμώνονται σε κάθε σπίτι με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ.

Οι φούρνοι ανάβουν, τα μίξερ βγαίνουν από το ντουλάπι κι ο πάγκος της κουζίνας γεμίζει αλεύρι, κακάο, σοκολάτα και χαρούμενες παιδικές φωνές! Μην στερηθείτε την απόλαυση της δημιουργίας, αφεθείτε σε αυτήν και ελάτε να κάνουμε μαζί την αγάπη γεύση!