Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΚΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
60'
Γιουβετσάκι με ανάμεικτα θαλασσινά και χωριάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι
1:40'
Ρολό γαλοπούλας γεμιστό με κάστανα και δαμάσκηνα, με σάλτσα από κόκκινο κρασί και πορτοκάλι
60'
Μπρουσκέτες με φάβα από ροβίτσα, ψητό λουκάνικο και γραβιέρα
1:10'
Φακές με κόκκινο κρασί και λούτζα
2:15'
Locro, το φαγητό κατσαρόλας που αγαπούν στην Αργεντινή
1:30'
Κόκκινη φασολάδα
40'
Παπαρδέλες με καβουρμά ραγού
Πρωτότυπο ραγού με πρωταγωνιστή τον καβουρμά, ένα ιδιαίτερο προϊόν με πολύ έντονη γεύση και άρωμα…
1:40'
Πίτες για σουβλάκι με μους πικάντικης φασολάδας και καβουρμά
1:20'
Κολοκυθόσουπα με σύγκλινο Μάνης, κάστανα και φιστίκια
25'
Χυλοπίτες στιγμής με σαλάμι και ντομάτα
40'
Σπαγγέτι με μπρόκολο και μπέικον
1:20'
Φασουλοταβάς με λουκάνικα