Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΙΔΟΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
1:20'
Σούπα παντζαριού με σταγόνες μπλε τυριού και καραμελωμένα καρύδια
0'
Ριζότο με κάστανα και μανιτάρια
55'
Κολοκύθα ντοφινουά
1:10'
Βελουτέ με κουνουπίδι και μανιτάρια τηγανιά
1:30'
Χοιρινό πρασοσέλινο κοκκινιστό
1:20'
Σελινόριζα με σύγκλινο γκρατινέ
1:10'
Σούπα με ψητές γλυκοπατάτες
Τη διαφορά την κάνει το ψήσιμο της γλυκοπατάτας στον
φούρνο
, που κρατάει «δυνατή» τη γεύση τους.
1:35'
Φινόκιο λεμονάτο με πράσινες ελιές, γεμιστό με κιμά
1:25'
Καπουτσίνο πατατόσουπας με φρεσκοχτυπημένη κρέμα
2:10'
Αρνάκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα με κάστανα και χυμό ροδιού
4:30'
Χοιρινό μπούτι με σκόρδο στη λαδόκολλα και λαχανοσαλάτα με τουρσιά
2:0'
Φρικασέ με αρνάκι, σπανάκι και αγκινάρες
25'
Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με αχλάδια, μπλε τυρί, dressing ροδιού και καρύδια
1:20'
Φιλετάκια από καπνιστό χέλι με μους παντζαριού και καρυδόψιχα
1:30'
Λαχανοντολμάδες με τρία είδη κιμά
Πισω
Περισσοτερες συνταγες