Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
60'
Αβγά φούρνου και τηγανίτες μήλου για πρωινό
20'
Σαρδέλες σεβίτσε
1:5'
Ισπανική τορτίγια με καραμελωμένα κρεμμύδια
1:5'
Φιλέτα cordon bleu με μελιτζάνα και γκούντα
1:10'
Foccaccia (φοκάτσια)
1:30'
Πίτα του βοσκού με κολοκύθα και κιμά
60'
Canederli alla tirolese, αλλιώς ιταλικά γιουβαρλάκια
Κανεντέρλι αλά τιρολέζε, τα ιταλικά
γιουβαρλάκια
λίγο πειραγμένα, από τον master chef
Πάνο Ιωαννίδη.
60'
Ριζότο με παντζάρια, μους κατσικίσιου τυριού και φουντούκια
30'
Αυθεντική καρμπονάρα
50'
Ιταλική πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό
1:40'
Πατάτες φούρνου ογκρατέν
40'
Σαλάτα νισουάζ με κοτόπουλο
20'
Γκασπάτσο με χιόνι φέτας
35'
Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό
20'
Μπρουσκέτες με προσούτο και δαμάσκηνα
Πισω
Περισσοτερες συνταγες