Κλασικός μεζές για ουζάκι ή κρασί, οι τυροκροκέτες είναι ίσως από τα πρώτα ορεκτικά που επιλέγουμε από έναν κατάλογο ή φτιάχνουμε στο σπίτι σε φιλικές μαζώξεις. Μια κροκέτα όμως δεν είναι μόνο από τυρί… Ψάρι, πατάτα, λαχανικά ή ακόμα και κινόα κάνουν τον απόλυτο μεζέ.

Ψαροκροκέτες με πατάτες τηγανητές
Αφράτες και τραγανές, αυτές οι ψαροκροκέτες θα αγαπηθούν από όλη την οικογένεια. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ


Πατατοκροκέτες με κιμά κοτόπουλου
Με έμπνευση από τα βραζιλιάνικα coxinhas -πατατοκροκέτες γεμιστές με κοτόπουλο και το τοπικό τυρί catupiry-, αυτές οι κροκέτες είναι ένα τέλειο συνοδευτικό για τη μπίρα σας. Δείτε την απίθανη συνταγή ΕΔΩ 



Κροκέτες μπακαλιάρου με μπαγιάτικο ψωμί

Οι πιο αφράτοι και τραγανοί ψαροκεφτέδες, που μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε και το ψωμί που περίσσεψε από την προηγουμένη. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Κροκέτες κινόα με πικάντικη σάλτσα τυριού
Η γνωστή υπερ-τροφή μπορεί να γίνει ένας υπέροχος μεζές! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κροκέτες με κόκκινη κολοκύθα και φινόκιο με ντιπ γιαουρτιού
Ένας νόστιμος τρόπος για να αξιοποιήσετε ένα από τα πιο νόστιμα λαχανικά εποχής… Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Τυροκροκέτες με σύκα σε μαυροδάφνη και μπαχαρικά
Τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο νόστιμα! Το μυστικό σε αυτές τις τραγανές τυροκροκέτες βρίσκεται στο σωστό τηγάνισμα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Κροκέτες ρυζιού με μυρωδικά και αμύγδαλα
Χορταστικές κροκέτες ρυζιού με κόκκινες φακές που μοσχοβολούν μυρωδικά και συνοδεύουν εξαιρετικά το κρασί και την μπίρα σας. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Πεντανόστιμες τραχανοκροκέτες
Τα κεφτεδάκια και οι κροκέτες παντός τύπου είναι πάντα ευπρόσδεκτα στο τραπέζι και αγαπητά από όλες τις ηλικίες. Εδώ προτείνουμε μια ωραία εκδοχή κροκέτας με τραχανά. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Τραγανές τυροκροκέτες με μέλι στα γρήγορα
Το αγαπημένο μεζεδάκι κάθε λάτρη των τυριών! Αυτές οι κροκέτες φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα και εξαφανίζονται από τα πιάτα στο πι και φι. Συνοδεύουν εξαιρετικά κρασί και μπίρα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 

Ρυζοκροκέτες με μυρωδικά και γέμιση μοτσαρέλα
Arancini λέγονται αυτές οι γεμιστές ρυζοκροκέτες, που σημαίνει πορτοκαλάκια στα ιταλικά. Πράγματι, είναι αρκετά μεγάλες αυτές οι κροκέτες που αφού παναριστούν και τηγανιστούν αποκτούν υπέροχο πορτοκαλί χρώμα που τις κάνει να μοιάζουν με πορτοκαλάκια. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ 



Κροκέτες χαμόν (Croqueta de jamón)

Κάθε Ισπανίδα γιαγιά που σέβεται τον εαυτό της ξέρει να φτιάχνει κροκέτες και να τις μοιράζει στα εγγόνια της σε τάπερ. Οι κροκέτες λοιπόν, υπάρχουν πάντα στην κατάψυξη του σπιτιού, μιας και είναι ένας από τους πιο εύκολους μεζέδες. Εκτός από αυτές του χαμόν, πολύ διαδεδομένες είναι και με κοτόπουλο ή μπακαλιάρο. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Πατατοκροκέτες σε φιλέ αμυγδάλου με σάλτσα κάππαρης
Μεζές πρώτης τάξεως, ότι πρέπει για να συνοδεύσουμε ένα καραφάκι ούζο! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ