Ένα από τα πιο συχνά «προβλήματα», όταν μεταφέρουμε το φαγητό μας σε τάπερ είναι η λιπαρότητα, που δυστυχώς μένει στα τοιχώματα.
Μπορεί εσείς να προσπαθείτε ξανά και ξανά να την αφαιρέσετε, ωστόσο μάταια. Η λύση είναι μία: Μαγειρική σόδα.
Οι αναλογίες της συνταγής μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του δοχείου, αλλά περίπου 2 κουτ.της σούπας μαγειρικής σόδας και ½ φλιτζάνι ζεστό νερό είναι αρκετά.
Στη συνέχεια ανακατέψτε καλά το μίγμα και ρίξτε το καθαριστικό μέσα στο τάπερ. Αφήστε το να δράσει τουλάχιστον για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά και όλα τα υπολείμματα θα είναι πια παρελθόν.
Δείτε επίσης:
Πότε πρέπει να πετάμε τα παλιά σκεύη φαγητού;
Kιτρίνισε το τάπερ σου; Η λύση είναι στο ψυγείο σου
Viral φωτογραφία δείχνει πόσο βρώμικα είναι τελικά τα ταπεράκια των παιδιών