Αυτή η μπρουσκέτα με σολομό και τυρί κρέμα είναι μια από τις αγαπημένες μου και μπορείτε να την κάνετε πανεύκολα και γρήγορα, αφού είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά. Στη συγκεκριμένη συνταγή θα σας δώσω και μια συμβουλή για να απογειώσετε τελείως τη γεύση της και να ξετρελάνετε τους φίλους και τους καλεσμένους σας.

Υλικά για 4 μπρουσκέτες:
4 φέτες ψωμί Ciabatta
150 γρ. καπνιστός σολομός
100 γρ. τυρί κρέμα
1 κρεμμύδι φρέσκο
λίγο άνηθο και ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Κόβουμε 4 φέτες ψωμί Ciabatta σε κανονικό μέγεθος και τις βάζουμε στον φούρνο στους 180° C για 5-7 λεπτά μέχρι να φρυγανιστούν λίγο.

Έπειτα απλώνουμε το τυρί κρέμα στη ζεστή τους επιφάνεια ομοιόμορφα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον σολομό μας και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Tip: Η συμβουλή που σας δίνω είναι να κόψετε ένα κρεμμυδάκι φρέσκο μικρά κομμάτια και να το βάλετε στο mixer ή στο blender σας με λίγο ελαιόλαδο. Mπλεντάρετε για λίγο και βάλτε ελάχιστο από αυτό το υπέροχο λαδάκι πάνω από την μπρουσκέτα στο τέλος. Θα με θυμηθείτε!

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής:

* O Νίκος Αργυρόπουλος είναι Pizza Chef από το 2010 έως και σήμερα. Ξεκίνησε από την Ιταλία όπου έμαθε εκεί την τέχνη δουλεύοντας στην πιτσαρία Agliara στην Piazza Sannazzaro στην Νάπολη. Το πάθος και το μεράκι του για την πίτσα σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που υπάρχει για νόστιμη σπιτική πίτσα σε αρκετά νοικοκυριά τον ώθησαν στη δημιουργία καναλιού στο YouTube που δίνει συμβουλές για επαγγελματική πίτσα στο σπίτι, παρουσιάζει συνταγές και συστήνει διάφορα είδη πίτσας που μπορούν να γίνουν από τον καθένα… Το κανάλι του στο YouTube, PizzaChefArgy, μετρά πάνω από 6 χιλιάδες συνδρομητές και ο λογαριασμός του στο Instagram ξεπερνά τους 7.000 followers με το ίδιο ακριβώς όνομα.

Δείτε επίσης:
Πώς να φτιάξετε Mozzarella in Carrozza, το αγαπημένο ορεκτικό των Ιταλών

Αφράτη σπιτική πίτσα στο ταψί με ζύμη από φοκάτσια

Νηστίσιμη και vegan πίτσα με σουσαμένια ζύμη