Οι 5 τυχεροί του που κερδίζουν τα γιορτινά προϊόντα Novello είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Vasileios Roussis
Καλλέργης Λευτέρης-Μαρία Κλινάκη
Ερασμία Φερεντούρου
Χριστινα Χουλιαρα
Triantafillia Petrou

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb, ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους.

Τι κερδίζουν οι νικητές
O πρώτος νικητής κερδίζει ένα Panettone Classico Artigianale με σταφίδες και κομμάτια φρούτων και ένα βάζο πραλίνα φουντουκιού Novello. Οι υπόλοιποι 4 νικητές κερδίζουν από μια κασετίνα όπου θα έχει μέσα 2 κουτιά ροφήματα σοκολάτας 500 γρ. (γεύσεις καραμέλα αλάτι και μια με ginger και κανέλα) μαζί με 4 πλάκες σοκολάτας (μια Peru 70% , μια Δομινικανή Δημοκρατία 70%, μια Nocciola και μια salted Almond 65%) και ένα βάζο πραλίνα φουντουκιού Novello χωρίς φοινικέλαιο από αγνό ηλιέλαιο με βιολογική σοκολάτα και 100% βιολογικά φουντούκια.

Λίγα λόγια για τα την εταιρία Elmak Beveage
Η Elmak Beverage με το brand Novello Chocolate είναι μια πρότυπη ελληνική μονάδα παραγωγής ροφημάτων σοκολάτας και σοκολατοποιΐας. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ΗORECA από το 2010 με 90 αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, με εξαγωγές στο εξωτερικό έχοντας κερδίσει 12 βραβεία ανώτερης γεύσης και ποιότητας. Έχει ξεχωρίσει με τα ιδιαίτερα αρωματικά ροφήματα σοκολάτας σε μορφή σκόνης, όπως η σοκολάτα των Maya’s με chili και μπαχαρικά η σοκολάτα με καραμέλα και αλάτι Ιμαλαΐων, η σοκολάτα ginger- κανέλα , η ροζ ruby σοκολάτα, η λευκή μαστίχα τριαντάφυλλο κτλ.
Παράγει επίσης και βραβευμένα milkshakes με το brand name Mix & Joy και γρανίτες με το brand name Granta alla Siciliana.
Η νέα γραμμή παραγωγής της είναι η παραγωγή βιολογικής σοκολάτας πλάκας και κουβερτούρας χωρίς λεκιθίνη, χωρίς αρώματα ή άλλα πρόσθετα με βιολογική πάστα κακάο single origin από βιολογικές φάρμες του Περού και της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Οι βιολογικές σοκολάτας πλάκες και κουβερτούρες είναι κατάλληλες για vegan και gluten-free διατροφή. Για γλυκαντική ουσία χρησιμοποιείται βιολογική ακατέργαστη καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Κ. Αμερικής και ανθό βιολογικής ζάχαρης καρύδας. Η εκλεκτή 100% φουντουκόπαστα προέρχεται από την περιφέρεια Piemonte της Β. Ιταλίας και η βανίλια είναι από φυσικό βιολογικό λοβό Μαδαγασκάρης. Η ανάμειξη των υλικών γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία και με την χρήση παραδοσιακού πετρόμυλου για 26 με 38 ώρες.
Ένα νέο προϊόν είναι και η πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα από το καλύτερο φουντούκι του κόσμου τo Piemοnte Ιταλίας. Από αγνό ηλιέλαιο χωρίς φοινικέλαιο. Οι γραμμές παραγωγής διαθέτουν πιστοποιήσεις από τον Tuv Austria, ISO 22000 και πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής.

info
Elmak Beverage, τηλ. 210 8950340. Τα προϊόντα διατίθενται για χονδρική πώληση σε καταστήματα καφε εστίασης, boutique café, ξενοδοχεία και σε αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε λιανική πώληση μέσα από το e.shop της εταιρείας: https://novello.gr/