Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής του olive; Διάβασε παρακάτω…

Διαδικασία διαγωνισμού μαγειρικής 

Κάθε κριτής θα επιλέξει 3 συνταγές από την ομάδα του.

Οι 21 συνταγές που θα ξεχωρίσουν, θα δημοσιευτούν στο περιοδικό olive, στο www.olivemagazine.gr και θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία που θα αναδείξει 7 νικητές (1 από κάθε κατηγορία).

Αρχές Σεπτεμβρίου οι 21 συνταγές θα ανέβουν στο www.olivemagazine.gr σε μια πλατφόρμα όπου θα μπορούν οι χρήστες να ψηφίζουν τη συνταγή που προτιμούν.

Οι 3 πρώτες σε like και share συνταγές θα μοιραστούν τα τρία μεγαλύτερα δώρα της διοργάνωσης.

Και οι 7 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν τις συνταγές τους με τον κριτή της ομάδας τους. Τα βίντεο των συνταγών θα προβληθούν στο www.olivemagazine.gr αλλά και σε μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει τέλη Νοεμβρίου.

Όροι συμμετοχής
1. Διοργανώνεται διαγωνισμός από την εδρεύουσα στο Μαρούσι, Αγράφων 5, Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική Α.Ε. και Αναστάσιος Καραμήτσος & Συνεργάτες Α.Ε.
2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος με συνταγή τους όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού και οι χρήστες του www.olivemagazine.gr που δεν είναι επαγγελματίες (σεφ ή μάγειρες) και διαμένουν στην Ελλάδα. Απαγορεύεται η συμμετοχή στο διαγωνισμό εργαζομένων του περιοδικού olive, του ιστότοπου www.olivemagazine.gr, των Εκδόσεων Πρώτο Θέμα Εκδοτική Α.Ε. και Αναστάσιος Καραμήτσος & Συνεργάτες Α.Ε., καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού (συμπεριλαμβανομένων των συζύγων).
3. Οι αναγνώστες θα στέλνουν τη συμμετοχή τους στο περιοδικό και στο site με ευκρινή όλα τα στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο) από 8/6/2017 μέχρι 21/8/2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: olivemagazinegr@gmail.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Περιοδικό οlive (με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό Μαγειρικής»), Αγράφων 5, 151 23, Μαρούσι. Η συμμετοχή θα είναι έγκυρη βάσει της ημερομηνίας σφραγίδας του ταχυδρομείου ή της ημερομηνίας αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος.
4. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει με 1 μόνο συνταγή από κάθε κατηγορία.
5. Η αξιολόγηση της συνταγής και η βαθμολόγησή της καθορίζεται με βάση τα κριτήρια που έχει θέσει η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους: Ηλία Μαμαλάκη, Ανδρέα Λαγό, Ντίνα Νικολάου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου, Μαριλού Παντάκη, Θέμιδα Καρδιόλακα. Σύμφωνα με τα κριτήρια οι συνταγές που θα θεωρηθούν κατάλληλες για συμμετοχή θα πρέπει να είναι: Α) πλήρεις στοιχείων Β) πρωτότυπες Γ) εύγευστες και ευπαρουσίαστες Δ) να συνοδεύονται από φωτογραφία και E) να δηλώνουν την κατηγορία στην οποία συμμετέχουν.
6. Κάθε κριτής θα επιλέξει τις 3 καλύτερες συνταγές της ομάδας του. Οι 21 συνταγές που θα ξεχωρίσουν, θα δημοσιευτούν στο περιοδικό olive, στο www.olivemagazine.gr και θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση για τους 7 τελικούς νικητές (1 από κάθε κατηγορία), που θα προκύψουν αποκλειστικά από τον κόσμο (αναγνώστες και χρήστες).
7. Toν Σεπτέμβριο θα ανέβουν στο www.olivemagazine.gr οι 21 συνταγές που θα προκριθούν σε μια ενότητα όπου θα μπορούν οι χρήστες να ψηφίζουν τη συνταγή που προτιμούν. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει τους 7 νικητές (1 από κάθε κατηγορία) και οι συνταγές τους θα δημοσιευτούν www.olivemagazine.gr και στις σελίδες τους στα social media. Οι 3 πρώτες σε like και share συνταγές θα μοιραστούν τα τρία μεγαλύτερα δώρα της διοργάνωσης.
8. Και οι 7 νικητές θα μαγειρέψουν τις συνταγές τους με τον κριτή της ομάδας τους. Τα βίντεο των συνταγών θα προβληθούν στο www.olivemagazine.gr καθώς και σε όλα τα διαδικτυακά μέσα του Ομίλου Πρώτο Θέμα.
9. Ο πρώτος νικητής θα λάβει δώρο Ταξίδι τεσσάρων ημερών για 2 άτομα στη Μαδρίτη (αεροπορικά εισιτήρια + 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό), ο δεύτερος νικητής Ταξίδι τεσσάρων ημερών για 2 άτομα στη Βαρκελώνη (αεροπορικά εισιτήρια + 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό), ο τρίτος Ταξίδι τριών ημερών για 2 άτομα στα Ιωάννινα (αεροπορικά εισιτήρια, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό + 1 δείπνο με κρασί). Ο 4ος, 5ος, 6ος και 7ος νικητής θα λάβουν δώρο ηλεκτρικές μικροσυσκευές. Τα δώρα είναι προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
10. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή μέσω email και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο περιοδικό και στο site. Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία για τυχόν αναληθή προσωπικά στοιχεία που έχει δηλώσει κάποιος εκ των διαγωνιζομένων με αποτέλεσμα να μη δύναται να πραγματοποιηθεί η ειδοποίηση του νικητή.
11. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους με την επίδειξη οποιουδήποτε εγγράφου τους ζητηθεί, προκειμένου να πιστοποιηθούν τα δηλωθέντα από αυτούς στοιχεία και η αποστολή των δώρων θα γίνει από τις εταιρίες που χορηγούν το διαγωνισμό.
12. Οι διαγωνιζόμενοι ήδη με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό συναινούν ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία των δηλωθέντων προσωπικών δεδομένων τους (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) από τη διοργανώτρια εταιρεία για σκοπούς άμεσα συναρτώμενους με το αντικείμενο του διαγωνισμού, όπως επίσης και στην περίπτωση που κριθούν νικητές, συναινούν ανεπιφύλακτα στη δημοσίευση του ονοματεπωνύμου τους στο έντυπο του περιοδικού που θα ανακοινώσει τους νικητές. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης ή/και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων του από τη διοργανώτρια εταιρεία βάσει του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων επικοινωνώντας με αυτήν στο τηλ. 210 6880700. Σε κάθε περίπτωση, η άρνηση του διαγωνιζόμενου να επεξεργαστεί η διοργανώτρια εταιρεία τα προσωπικά στοιχεία του ή να ανακοινωθεί το ονοματεπώνυμό του στο τεύχος στο οποίο θα ανακοινωθούν οι νικητές νομιμοποιεί τη διοργανώτρια εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού «δώρου» ή/και τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, για τους προφανείς λόγους της έλλειψης πλήρους διαφάνειας που θα δημιουργηθεί.
13. Το περιοδικό διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει σε προσεχή τεύχη του και στο site τις συνταγές των συμμετεχόντων.
14. Η ημερομηνία βράβευσης θα ανακοινωθεί στο τεύχος Νοεμβρίου 2017.
15. Το περιοδικό διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημερομηνία βράβευσης λόγω κωλύματος και να την αντικαταστήσει με νέα, η οποία θα ανακοινωθεί στο πρώτο εκδιδόμενο τεύχος του περιοδικού μετά την απόφαση αλλαγής της ημερομηνίας.
16. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα διακοπής ή ματαίωσης του διαγωνισμού οποτεδήποτε, κατά την κρίση της, έπειτα από σχετική ανακοίνωση στον Τύπο.
17. Κάθε διαγωνιζόμενος ήδη με τη συμμετοχή του θεωρείται ότι συμφωνεί με τους παρόντες όρους.