Το olivemagazinegr και το wine restaurant Caravin στο Θησείο σου κάνουν το τραπέζι με κρασί και φαγητό! Θες να είσαι 1 από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσει ένα μοναδικό οινο-γαστρονομικό ταξίδι για δύο άτομα;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Caravin στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού

Σημείωση

* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση. Το δώρο ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο και για έναν μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 21/1/2020 έως και 27/1/2020 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 28/1/2020 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για το δώρο τους.

Λίγα λόγια για το Caravin
Η ονομασία του Caravin αποτελεί μια σύνθεση δυο λέξεων του Caravan (καραβάνι) και vin (στα γαλλικά σημαίνει κρασί), όποτε εδώ συνυπάρχουν τα οινικά ταξίδια, οι δύο μεγάλες αγάπες της Άννας Χρισκιώτη, ιδιοκτήτριας και sommelier. Vintage διακόσμηση, παλιές ταξιδιωτικές βαλίτσες, μεγάλες τζαμαρίες κάνουν τον εσωτερικό χώρο σαν υπαίθριο με κρεμαστές γλάστρες, πολύχρωμα μαξιλάρια και πολυεθνική μουσική. Λίστα ελληνική και διεθνής καλά τιμολογημένη και προσεγμένο φαγητό. Ιδανικό για after work, after shopping, βραδινή έξοδο αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Στο Caravin καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Από ταξίδια -αφιερώματα σε διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, μέχρι live και Cheese ή Chocolate Fondue Nights όλα συμμετέχουν και ενισχύουν τη φιλοσοφία του που μετουσιώνεται στο motto «Sharing is caring».

info
Ακάμαντος 11, Θησείο, τηλ. 211 4003962. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 17:00 εκτός Τετάρτης. Κυριακή από τις 12:30. Τα special events ανακοινώνονται σταθερά στη σελίδα του Caravin στο facebook. Τις περισσότερες Παρασκευές live με εξαιρετικούς καλλιτέχνες.