Το εστιατόριο του 7ου ορόφου του ξενοδοχείου King George Athens με την απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη, για μια ακόμα χρονιά προσφέρει «μπουκιές» αντιπροσωπευτικών πιάτων της ελληνικής κουζίνας που ο σεφ ετοιμάζει με εποχικές πρώτες ύλες.

Meatball stew with traditional ‘hylopites’ pasta and ‘spetseriko’ spice blend_3904

Zucchini fritters with herbs and yoghurt sauce with mint and lemon_3871

Ο κατάλογος, που επιμελείται ο chef de cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς, θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνάδοντας με την εποχικότητα και περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις της ελληνικής μαγειρικής καθημερινότητας τις οποίες ο σεφ αποδίδει με μοντέρνα γαστρονομική ματιά. Στον κατάλογο λοιπόν θα βρείτε κολοκυθοκεφτέδες με μυρωδικά και γιαούρτι με δυόσμο και λεμόνι, αρνίσιες μπουκιές με μπούκοβο και σπιτικές πίτες, μοσχαρίσια κεφτεδάκια στην κατσαρόλα με χυλοπίτες και σπετσερικό, τηγανητούς ψαροκεφτέδες με λευκή ταραμοσαλάτα και πίκλες κρεμμυδιού και γιουβαρλάκια ροφού και γαρίδας με ρύζι και λαχανικά αβγολέμονο.

Το άρθρο της εβδομάδας