Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σας δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 13/1
Λαζάνια ρολάκια γεμιστά με ανθότυρο, σπανάκι και ζαμπόν
Τα λατρεμένα λαζάνια φούρνου, όχι σε στρώσεις όπως έχουμε συνηθίσει αλλά σε παιχνιδιάρικα ρολάκια με πληθωρική και λαχταριστή γέμιση. Ένα πιάτο με γεύση αλλά και εικόνα που κάνει εντύπωση.
Τρίτη 14/1
Κεφτεδάκια με παρμεζάνα και σάλτσα ντομάτας χωρίς τηγάνι
Ποιος αντιστέκεται σε αυτές τις μικρές, τρυφερές κρεατομπαλίτσες που βράσανε σε αρωματική σάλτσα ντομάτας; Παρέα με πιλάφι, ζυμαρικά, πατάτες τηγανητές ή όποια άλλη γαρνιτούρα επιλέξετε να τα συνοδεύσετε στο τραπέζι, δεν παίζονται!
Τετάρτη 15/1
Ρεβίθια σαλάτα µε ταχίνι και πικάντικο θράψαλο
Φτιάχνουμε ζεστή σαλάτα με ρεβίθια µε ταχίνι και πικάντικο θράψαλο. Νηστίσιμη και απολαυστική για κάθε ημέρα.
Πέμπτη 16/1
Αρακάς με πιπεριές Φλωρίνης
Ο γλυκός αρακάς μπορεί να μοιάζει βαρετός, όταν όμως συνδυάζεται με διάφορα λαχανικά, όπως με την πιπεριά Φλωρίνης, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επιπλέον νοστιμιά!
Παρασκευή 17/1
Γιαπωνέζικo κοτόπουλο με κάρι
Αν θέλετε μια διαφορετική γεύση στο καθημερινό τραπέζι, δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη γιαπωνέζικη συνταγή για κοτόπουλο με κάρι. Η λευκή πάστα μίσο και η σάλτσα σόγιας χαρίζουν μια βαθιά νοστιμιά σε αυτό το πιάτο.
Σάββατο 18/1
Μοσχάρι στην κατσαρόλα με κολοκύθα και γλυκό κρασί
Πιάτο που αξιοποιεί την κολοκύθα με έναν από τους πιο νόστιμους τρόπους.
Κυριακή 19/1
Προβατίνα με χοντρό μακαρόνι και στακοβούτυρο
Μαγειρεύουμε ζουμερή προβατίνα με χοντρό μακαρόνι και στακοβούτυρο σε μια συνταγή για απολαυστικό φαγητό κατσαρόλας.