caramel banoffee giotis easter 2024
clock icon
30'

Ατομικά caramel banoffee

Υλικά

Δροσερό και απολαυστικό γλυκό, ό,τι πρέπει για ανοιξιάτικα γιορτινά τραπέζια. Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τη ζάχαρη, το βούτυρο και την κανέλα. Μοιράζουμε το μείγμα σε 6-8 ποτηράκια. Από πάνω ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας Σιρόπι με γεύση καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και μερικές ροδέλες μπανάνας σε κάθε ποτήρι.

Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη μοιράζουμε στα ποτήρια. Γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες μπανάνες και λίγο ακόμα Σιρόπι με γεύση καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τη ζάχαρη, το βούτυρο και την κανέλα. Μοιράζουμε το μείγμα σε 6-8 ποτηράκια. Από πάνω ρίχνουμε 2 κουτ. σούπας Σιρόπι με γεύση καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και μερικές ροδέλες μπανάνας σε κάθε ποτήρι.

Βήμα 2

Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη μοιράζουμε στα ποτήρια. Γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες μπανάνες και λίγο ακόμα Σιρόπι με γεύση καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.