Κοτόπουλο πανέ στο τηγάνι ή στον φούρνο: μια αγαπημένη πρόταση που αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Αν σας αρέσει να πανάρετε μόνοι σας το κοτόπουλο αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο και ψάχνετε κάτι εύκολο και όχι και τόσο υγιεινό, τότε σας έχουμε μια λύση που βρήκαμε στο TikTok.

Το πανάρισμα παίρνει μόλις λίγα λεπτά ενώ τα υλικά που χρειάζεστε δεν είναι παρά μια συσκευασία αγαπημένου σνακ καλαμποκιού (ό,τι γεύση προτιμάτε). Πέρα από το περιεχόμενό του, θα σας χρησιμεύσει και η σακούλα, ώστε να πετύχετε τη διαδικασία με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Η διαδικασία απλή: Αφού κόψουμε σε κομμάτια το στήθος κοτόπουλο που θέλουμε να πανάρουμε, ανοίγουμε τη συσκευασία του σνακ καλαμποκιού και ρίχνουμε μέσα 2 αυγά και λίγο γάλα. Κλείνουμε με τα χέρια μας τη σακούλα και με κάποιο εργαλείο κουζίνας (πχ. Έναν πλάστη), λιώνουμε καλά το σνακ, προσπαθώντας να ανακατέψουμε το μείγμα του παναρίσματος.

Αφού έχουν λιώσει καλά τα σνακ, ρίχνουμε ένα ένα τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα βουτάμε καλά μέσα στο μείγμα, ώστε να κάνουν μια σωστή κρούστα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλα τα κομμάτια μας.
Όταν έχουμε πανάρει το κοτόπουλό μας, το μαγειρεύουμε είτε στο τηγάνι σε μπόλικο λάδι είτε στον φούρνο για πιο υγιεινή λύση.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

@syllygirlI can’t belive this worked 🤯😍♬ original sound – Sylvia Ferreira