Ασ’ το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν viral τα πιο περίεργα και ασυνήθιστα βίντεο. Τρανταχτό παράδειγμα το παρακάτω βίντεο, που πόσταρε ο Γιαπωνέζος χρήστης του Twitter, Okada, στο οποίο δείχνει τον περίεργο τρόπο με τον οποίο καθαρίζει ένα ροδάκινο.

Πολύ γρήγορα η ανάρτησή του συγκέντρωσε πάνω από 70.000 καρδούλες με τους χρήστες του διαδικτύου να ενθουσιάζονται και να σοκάρονται βλέποντας τον Okada να αφαιρεί τη φλούδα του φρούτου με μία μόνο κίνηση. “Αυτό το μυστικό για να καθαρίζεις ροδάκινα είναι απίθανο. Σε κάνει να θέλεις να τρως ροδάκινα γιατί είναι τόσο εύκολο”, έγραψε στη λεζάντα. Ποιο είναι το μυστικό του; Βυθίζει το φρούτο για 20 δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό και στη συνέχεια σε κρύο για 5 λεπτά, προκειμένου να αφαιρέσει με ευκολία τη φλούδα του.

Οι αντιδράσεις ήταν, όπως μπορείς να φανταστείς, ποικίλες. “Αισθάνομαι περίεργα να βλέπω αυτό το ροδάκινο να γδύνεται”, γράφει ένας χρήστης. “Δεν ήξερα ότι έτσι καθαρίζονται. Η ζωή μου είναι ένα ψέμα”, λέει άλλος. “Πειράζει που αισθάνομαι άβολα να παρακολουθώ αυτό το βίντεο στη δουλειά;”, σχολιάζει ένας τρίτος.