Τα vegan φαγητά έχουν γίνει τάση τα τελευταία χρόνια και όλοι τα αναζητούν, ακόμη και αν δεν έχουν πάρει την απόφαση να βγάλουν το κρέας από τη διατροφή τους. Έτσι και εμείς, γι αυτό όταν ανακαλύψαμε ένα βίντεο με 24 απίθανα, vegan πιάτα δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε και μαζί σας.

Το Insider λατρεύει να συγκεντρώνει σε σύντομα βίντεο πολλά πιάτα, από κατηγορίες που αποτελούν τάση και αρέσουν πολύ στους foodies. Έχουμε δει, για παράδειγμα, 10 πραγματικά περίεργα φαγητά με πίκλες, μιας και αυτές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες foodie τάσεις των τελευταίων ετών, αλλά και 12 λαχταριστά πιάτα με ζυμαρικά που μας άνοιξαν την όρεξη για μακαρόνια. Τώρα, ανακαλύψαμε ένα ακόμη βίντεο αποκλειστικά με vegan δημιουργίες, από διάφορα εστιατόρια που πολύ θα θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια στιγμή.

Για να πάρετε μια γεύση, στη λίστα περιλαμβάνεται η καπνιστή μπριζόλα καρπουζιού που σας είχαμε παρουσιάσει πέρυσι το καλοκαίρι και που φέτος, την είδαμε να γίνεται και σάντουιτς. Δίπλα της, vegan burgers που ορκίζεσαι βλέποντας τα ότι είναι φτιαγμένα από κανονικό κρέας, τη vegan εκδοχή ενός κλασικού βρετανικού πρωινού, frozen yogurt από φυτικό γάλα, sushi με λαχανικά αντί για ψάρι, καθώς και ολόκληρο μενού εστιατορίου βασισμένο στο αβοκάντο, αλλά και παγωτό αβοκάντο σε σχήμα αβοκάντο.

Δείτε το βίντεο και με τα 24 πιάτα, που πραγματικά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό:

Αν πάλι τα παραπάνω σας φαίνονται πολύ ακραία και προτιμάτε ό,τι μπορείτε να φτιάξετε στην κουζίνα σας, δείτε νόστιμες vegan συνταγές για το σπίτι ΕΔΩ.