Γεννήθηκα το 1990 στην Καβάλα όπου και μεγάλωσα και τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόληση μου με τη μαγειρική ξεκίνησε το 2010 με τη φοίτηση μου σε δημόσια σχολή μαγειρικής στη Ρόδο. Το 2013 εγκαταστάθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας όπου ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο IHK.
Η ενασχόληση μου με την vegan κουζίνα ξεκίνησε όταν όντας μάγειρας στο Schloss Elmau Luxury Spa Hotel 5* (Leading Hotel of the World) στη Γερμανία ανέλαβα το vegan εστιατόριο. Η αγάπη μου για την Ελλάδα και το μεράκι μου να συστήσω τη vegan κουζίνα στο ελληνικό κοινό με έφεραν πίσω στην Ελλάδα το 2015 όταν και ανέλαβα την κουζίνα και την επιμέλεια του μενού του rOOTS, του πρώτου αυστηρά χορτοφαγικού εστιατορίου της Θεσσαλονίκης.