Η συντάκτρια του Olivemagazine.gr Βίκυ Χριστοπούλου μάς δίνει μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη. Εδώ μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε το απόλυτο ποτό των γιορτών, το glogg.
O λόγος για το γιορτινό ζεστό κρασί, το οποίο έχει πατρίδα του τη Σουηδία. Πίνεται όμως φανατικά σε όλην τη Βόρεια Ευρώπη (στη Γερμανία και την Αυστρία το λένε gluehwein) ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών. Φτιάξτε το κι εσείς για ένα ζεστό καλωσόρισμα στους καλεσμένους σας.
Δεν χόρτασες; Θέλεις και άλλα #olivetips; Δες ΕΔΩ.