Η συντάκτρια του Olivemagazine.gr Βίκυ Χριστοπούλου μάς δίνει μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη. Εδώ μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα λαχταριστό άλειμμα μπισκότου με άρωμα κανέλας αλλιώς γνωστό και ως cookie butter! Είναι ιδανικό για πρωινό πάνω από φρυγανιά ή ψωμί, ενώ κάνει ακόμα πιο νόστιμα τα pancakes και τις βάφλες.
Χτυπάμε 125γρ. μπισκότα κανέλας µε 25γρ. ζάχαρη καστανή σε μούλτι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε 100ml γάλα εβαπορέ και χτυπάμε για 1 λεπτό. Τέλος, προσθέτουμε 10γρ. βούτυρο ανάλατο μαλακό, 1 κουτ. γλυκού χυµό λεμονιού και ¼ κουτ. γλυκού κανέλα, χτυπώντας για 30 δευτερόλεπτα επιπλέον. Διατηρούμε σε αποστειρωμένο βαζάκι στο ψυγείο, για 1 εβδομάδα.
Δεν χόρτασες; Θέλεις και άλλα #olivetips; Δες ΕΔΩ.