Τρώνε junk food και δεν το κρύβουν, μιας και έχουν απαθανατιστεί πολλάκις από τους παπαράτσι να τρώνε μπέργκερ και άλλα αμαρτωλά. Κάποιες βέβαια από αυτές τις φωτογραφίες είναι τρυφερές, άλλες αστείες και μερικές “φωνάζουν” από χιλιόμετρα ότι είναι στημένες…

Απολαύστε τις.

Ο Justin Timberlake γουστάρει τρελά τα Taco Bell και ακόμα και σε εορτασμούς για βραβεία τσακίζει το junk food!

JustinTimberlakeTacoBEll

Η “δική” μας Μaria Menounos προσέχει για να έχει. Είναι πάντα σε μια συνεχή προσπάθεια ανάμεσα στις μεσογειακές της καμπύλες και τα Αμερικάνικα πρότυπα.

MARIA-MENOUNOS

O απερχόμενος πρόεδρος Obama είναι φίλος του Αμερικάνικου πρόχειρου φαγητού. Παρόλ’ αυτά καταφέρνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα. Θέλουμε να μάθουμε κι εμείς το μυστικό του πώς τα καταφέρνει.

Barak-Obama

Heidi Clum: Η απορία στο βλέμμα της για το τι πρέπει να κάνει με την πατάτα είναι εμφανής. Μάλλον έχει καιρό να φάει “βρώμικο” από Fast food…

HEIDI-KLUM

Αυτή η φώτο παραλίγο να κοπεί, γιατί η αντισυμβατική Miley Cyrus, είναι τόσο απορροφημένη, που παραλίγο να έχουμε στιλιστικά ατυχήματα.

Miley-Cyrus-Pacific-coast-news-online-(1)

Η Beyonce χρειάζεται θερμίδες για να χτίσει κορμί πειρασμό και ο Jay-z κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.

Beyonce-Hot-Dog-640x445

Ο Κάρολος αναρωτιέται αν το μπέργκερ του είναι όντως με αρνάκι Ουαλίας και αν τρώγεται. Μάλλον τα πάει καλύτερα με… Καμήλες.

charles

Και “ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ” η Whoopi Goldberg τρώει το “βρώμικο” με τον σωστό τρόπο. Σαν άνθρωπος που τρώει και γουστάρει. Απ’ όλες τις φωτογραφίες που είδαμε παίζει να είναι η μόνη που πραγματικά το απόλαυσε!

WoopiGoldberg