Το πιο άπαιχτο καλαμπόκι ψήνεται στο φούρνο με τέλεια σάλτσα από βούτυρο και πέστο. Μύρισε καλοκαίρι!
Υλικά
2 ολόκληρα καλαμπόκια
30γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουτ. σούπας έτοιμο πέστο βασιλικού
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C και στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ανακατεύουμε με ένα σύρμα ή μίξερ το βούτυρο και το πέστο και αλείφουμε τα καλαμπόκια. Ψήνουμε στο φούρνο για 20-25 λεπτά (γυρνώντας τα στα μισά του χρόνου) ή λίγο παραπάνω μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.