tourta serano jotis mikri new
clock icon
45'

Τούρτα Σεράνο

Κλασική συνταγή, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Αυτή η τούρτα έχει vintage χαρακτήρα και χρησιμοποιώντας τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ το αποτέλεσμα πέρα από εγγυημένα απολαυστικό θα είναι και πιο γρήγορο.

Σε μια μεγάλη πιατέλα απλώνουμε χαρτί ψησίματος και στρώνουμε 1 Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. Σε 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα βάζουμε 2 κ. σ. κονιάκ και σιροπιάζουμε τη βάση με το 1/3 της ποσότητας.
Ετοιμάζουμε τους 2 φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣσύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, προσθέτουμε το βούτυρο και την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ λιωμένα, ανακατεύουμε και απλώνουμε το 1/3 της κρέμας επάνω στη βάση.
Βάζουμε από πάνω τη δεύτερη βάση, σιροπιάζουμε, απλώνουμε κρέμα και επαναλαμβάνουμε το ίδιο και με την τρίτη βάση. Βάζουμε την πιατέλα στο ψυγείο να παγώσει καλά το γλύκισμα (αν θέλουμε το βάζουμε και στην κατάψυξη).
Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με κονιάκ, να μείνουν για αρκετή ώρα. Βγάζουμε την τούρτα από το ψυγείο, πασπαλίζουμε με φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και πριν σερβίρουμε, γαρνίρουμε με τις φράουλες και τη ζάχαρη άχνη.

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε μια μεγάλη πιατέλα απλώνουμε χαρτί ψησίματος και στρώνουμε 1 Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ. Σε 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα βάζουμε 2 κ. σ. κονιάκ και σιροπιάζουμε τη βάση με το 1/3 της ποσότητας.

Βήμα 2

Ετοιμάζουμε τους 2 φακέλους Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣσύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, προσθέτουμε το βούτυρο και την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ λιωμένα, ανακατεύουμε και απλώνουμε το 1/3 της κρέμας επάνω στη βάση.

Βήμα 3

Βάζουμε από πάνω τη δεύτερη βάση, σιροπιάζουμε, απλώνουμε κρέμα και επαναλαμβάνουμε το ίδιο και με την τρίτη βάση. Βάζουμε την πιατέλα στο ψυγείο να παγώσει καλά το γλύκισμα (αν θέλουμε το βάζουμε και στην κατάψυξη).

Βήμα 4

Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με κονιάκ, να μείνουν για αρκετή ώρα. Βγάζουμε την τούρτα από το ψυγείο, πασπαλίζουμε με φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και πριν σερβίρουμε, γαρνίρουμε με τις φράουλες και τη ζάχαρη άχνη.