Ένα θρεπτικό και φουλ σε πρωτεΐνη, ελαφρύ γεύμα, που μπορεί να σταθεί και ως βραδινό, αλλά και ως σνακ για το γραφείο.
Υλικά
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζουμε τα αυγά για 8΄ από τη στιγμή που θα πάρει βράση το νερό μέχρι να γίνουν σφιχτά. Μόλις κρυώσουν σε ένα μπολ με νερό τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στη μέση.
Βήμα 2
Σε ένα μούλτι ρίχνουμε τις αντσούγιες, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και τα χτυπάμε μέχρι οι αντσούγιες να πολτοποιηθούν. Κόβουμε την ντομάτα και τις ελιές σε ροδέλες.
Βήμα 3
Σε ένα πιάτο βάζουμε τις τορτίγιες, το σπανάκι, τα αυγά, τις ελιές, τον τόνο και τις ντομάτες σε ροδέλες και σερβίρουμε με τη σος αντσούγιας.
Βήμα 4
Φωτογραφία: Polly Webster – Styling: Lauren Miller – Food Styling: Libby Silberman