Ο ντάκος στα καλύτερα του, με τόνο SAFCOL και πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά. Τον σερβίρετε ως ορεκτικό, ενώ τον απολαμβάνετε και σαν ελαφρύ βραδινό κυρίως πιάτο.
Υλικά
- 4 κριθαροκουλούρες
- 1 ντομάτα μεγάλη σε κυβάκια ή 15 ντοματίνια στα τέσσερα
- 1 αγγουράκι με τη φλούδα του, σε κυβάκια
- 1 πιπεριά πράσινη ή κίτρινη, σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι μικρό, ψιλοκομμένο ή σε ροδελίτσες
- 6 ελιές μαύρες αποπυρηνωμένες, σε ροδελίτσες
- 6 ελιές πράσινες αποπυρηνωμένες, σε ροδελίτσες
- τριμμένη γραβιέρα
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι