Ένα σουφλέ με σπανάκι και τυριά γίνεται πάντα ανάρπαστο. Πόσο μάλλον αν προσθέσετε στο μίγμα με τα τυριά και το σπανάκι την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ! Τότε το σουφλέ σας θα γίνει πιο ανάλαφρο και πιο ζουμερό από ποτέ!
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και μαραίνετε το πράσο με τα κρεμμυδάκια.
Προσθέτετε το σπανάκι, χαμηλώνετε τη φωτιά και σκεπάζετε μέχρι να μαραθεί. Ανακατεύετε καλά και αλατοπιπερώνετε.
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνετε στη Μπεσαμέλ το σπανάκι με τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τριμμένα τυριά κι ανακατεύετε καλά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του σουφλέ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και μαραίνετε το πράσο με τα κρεμμυδάκια.
Βήμα 2
Προσθέτετε το σπανάκι, χαμηλώνετε τη φωτιά και σκεπάζετε μέχρι να μαραθεί. Ανακατεύετε καλά και αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 3
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίχνετε στη Μπεσαμέλ το σπανάκι με τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα τριμμένα τυριά κι ανακατεύετε καλά.
Βήμα 4
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του σουφλέ.