Φτιάχνουμε τον πιο κολασμένο κορμό χωρίς γλουτένη, χωρίς δημητριακά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς λιπαρα, μόνο με αγνή μαγεία φρούτων και καρπών της φύσης.

Υλικά
- 350γρ. κάστανα βρασμένα
- 8 χουρμάδες ψιλοκομμένοι
- 200γρ. κουβερτούρα 65% κακάο
- 130γρ. λάδι καρύδας
- 2 κουτ. σούπας αμυγδαλοβούτυρο
- 2 κουτ. σούπας χαρουπόμελο
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
- 1 χούφτα αμύγδαλα ή φουντούκια ή 1 κ.σούπας μπράντι (προεραιτικά)
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μπεν μαρί λιώνετε την σοκολάτα με το χαρουπόμελο.
Βήμα 2
Σε βαθύ μπολ αναμιγνύετε τα κάστανα σπασμένα σε κομμάτια, και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτετε την σοκολάτα και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 3
Αδειάζετε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζετε τον κορμό κλείνοντας τις δύο άκρες πάνω από τον κορμό σφίγγοντας ελαφρά.
Βήμα 4
Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει.