Παγωμένο γλύκισμα με ανάλαφρη γεύση από Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, που συνδυάζεται αρμονικά με κόκκινα φρούτα.
Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ενσωματώνετε, τα βατόμουρα, τα 2/3 από την ποσότητα της ψιλοκομμένης Λευκής Κουβερτούρας Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ και απλώνετε μέσα το ¼ από το μίγμα, κάνετε μία στρώση από μπισκότα σαβαγιάρ και συνεχίζετε με μίγμα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με δύο ακόμη στρώσεις μπισκότα και ολοκληρώνετε με μία στρώση από το μίγμα.
Βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει, για 3-4 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε το γλυκό σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ψιλοκομμένη κουβερτούρα και περιμένετε 10 λεπτά πριν κόψετε σε κομμάτια για να σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ενσωματώνετε, τα βατόμουρα, τα 2/3 από την ποσότητα της ψιλοκομμένης Λευκής Κουβερτούρας Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ και απλώνετε μέσα το ¼ από το μίγμα, κάνετε μία στρώση από μπισκότα σαβαγιάρ και συνεχίζετε με μίγμα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με δύο ακόμη στρώσεις μπισκότα και ολοκληρώνετε με μία στρώση από το μίγμα.
Βήμα 4
Βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει, για 3-4 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε το γλυκό σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ψιλοκομμένη κουβερτούρα και περιμένετε 10 λεπτά πριν κόψετε σε κομμάτια για να σερβίρετε.