Μία πολύ γευστική σαλάτα με Κους Κους και Ρεβίθια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, που ταιριάζει πολύ στα χειμωνιάτικα γιορτινά τραπέζια σας.
Βάζετε το κους κους σε σαλατιέρα και το σκεπάζετε (μέχρι την επιφάνεια) με βραστό νερό. Αφήνετε 10-15 λεπτά να φουσκώσει και να μαλακώσει (προσοχή να μη λιώσει, αλλά να μείνει al dente). Αν χρειάζεται, προσθέτετε λίγο νερό ακόμα. Αν είναι παραπάνω, το στραγγίζετε σε σουρωτήρι.
Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας και αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε μεγάλο μπολ και την περιχύνετε με τη σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε το κους κους σε σαλατιέρα και το σκεπάζετε (μέχρι την επιφάνεια) με βραστό νερό. Αφήνετε 10-15 λεπτά να φουσκώσει και να μαλακώσει (προσοχή να μη λιώσει, αλλά να μείνει al dente). Αν χρειάζεται, προσθέτετε λίγο νερό ακόμα. Αν είναι παραπάνω, το στραγγίζετε σε σουρωτήρι.
Βήμα 2
Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά της σάλτσας και αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.
Βήμα 3
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σαλάτας σε μεγάλο μπολ και την περιχύνετε με τη σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως.