Το ρυζόγαλο είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα όλης της οικογένειας. Σε αυτή τη συνταγή αντικαθιστούμε τη ζάχαρη με μέλι και προσθέτουμε ταχίνι που του δίνει ακόμη πιο ξεχωριστή γεύση.

Υλικά
- 1 ποτήρι ρυζάκι ή ρύζι γλασέ
- 1½ ποτήρι Φρέσκο γάλα ΓΑΛΠΟ 3,5%
- 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
- 1½ κουτ. σούπας κορν φλάουρ
- 3-4 κουτ. σούπας Μέλι ανθέων Γλυκάνθη
- 3 κουτ. σούπας Βιολογικό Ταχίνι Γλυκάνθη
- αλάτι
- κανέλα σε σκόνη
- σουσάμι καβουρισμένο
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε κατσαρόλα σιγοβράζετε το ρύζι με 2½ ποτήρια νερό και ελάχιστο αλάτι, για 10 λεπτά.
Βήμα 2
Στη συνέχεια, ρίχνετε μέσα 1 ποτήρι γάλα, το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού και συνεχίζετε το βράσιμο για 5 λεπτά ακόμα.
Βήμα 3
Διαλύετε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο γάλα και το προσθέτετε στο μίγμα του ρυζιού. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Βήμα 4
Προσθέτετε τέλος το μέλι και το ταχίνι και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Βήμα 5
Μεταφέρετε το ρυζόγαλο σε 4 μπολάκια και το αφήνετε να κρυώσει. Το πασπαλίζετε με κανέλα και καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρετε.