Ένα ρόφημα που αγαπούν όλοι, ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όταν αρωματίζεται με πορτοκάλι και κανέλα, μεταμορφώνεται στο πιο γιορτινό κέρασμα για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Χρησιμοποιώντας την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είσαι σίγουρος πως κάθε φορά θα είναι το ίδιο απολαυστικό και πεντανόστιμο.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το μέλι και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Προσθέτετε τις φέτες από το πορτοκάλι και την κανέλα και τα αφήνετε μέχρι να ζεσταθεί καλά το μίγμα. Προσέχετε να μην βράσει και καεί.
Βγάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφαιρείτε το στικ κανέλας και τις φλούδες πορτοκαλιού και σερβίρετε τη σοκολάτα σε κούπες.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε σε χαμηλή φωτιά το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το μέλι και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Βήμα 2
Προσθέτετε τις φέτες από το πορτοκάλι και την κανέλα και τα αφήνετε μέχρι να ζεσταθεί καλά το μίγμα. Προσέχετε να μην βράσει και καεί.
Βήμα 3
Βγάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφαιρείτε το στικ κανέλας και τις φλούδες πορτοκαλιού και σερβίρετε τη σοκολάτα σε κούπες.