PANNA-COTTA-RODAKINO-GIOTIS-SUMMER-2024
clock icon
25'

Panna Cotta ροδάκινο

Υλικά

Φτιάχνουμε πεντανόστιμη και δροσερή Panna Cotta εύκολα και γρήγορα με την ποιότητα των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζουμε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζουμε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.

Διαλύουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας σε 1 1/2 φλιτζ. νερό.

Πολτοποιούμε τα ροδάκινα κρατώντας 1 ροδάκινο για γαρνίρισμα και τα προσθέτουμε στο ζελέ. Μοιράζουμε το ζελέ στα ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Μοιράζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα και μια ακόμα στρώση ζελέ και βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Γαρνίρουμε με τις φράουλες, το ροδάκινο και εάν θέλουμε με το σιρόπι φράουλας από τη συσκευασία της Panna Cotta.

 

Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζουμε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.

Βήμα 2

Διαλύουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας σε 1 1/2 φλιτζ. νερό.

Βήμα 3

Πολτοποιούμε τα ροδάκινα κρατώντας 1 ροδάκινο για γαρνίρισμα και τα προσθέτουμε στο ζελέ. Μοιράζουμε το ζελέ στα ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Μοιράζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα και μια ακόμα στρώση ζελέ και βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Βήμα 4

Γαρνίρουμε με τις φράουλες, το ροδάκινο και εάν θέλουμε με το σιρόπι φράουλας από τη συσκευασία της Panna Cotta.

 

Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.