Φτιάχνουμε πεντανόστιμη και δροσερή Panna Cotta εύκολα και γρήγορα με την ποιότητα των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.
Υλικά
- 1 συσκευασία Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
- 300 γρ. κομπόστα ροδάκινο
- 100 γρ. φράουλες
Μερίδες: 4
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζουμε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Βήμα 2
Διαλύουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας σε 1 1/2 φλιτζ. νερό.
Βήμα 3
Πολτοποιούμε τα ροδάκινα κρατώντας 1 ροδάκινο για γαρνίρισμα και τα προσθέτουμε στο ζελέ. Μοιράζουμε το ζελέ στα ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Μοιράζουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα και μια ακόμα στρώση ζελέ και βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Βήμα 4
Γαρνίρουμε με τις φράουλες, το ροδάκινο και εάν θέλουμε με το σιρόπι φράουλας από τη συσκευασία της Panna Cotta.
*Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.