Ένα ορεκτικό με μεξικάνικο αέρα. Τα τραγανά νάτσος σερβίρονται με το κλασικό γκουακαμόλε. Ιδανικός μεζές για τις χαλαρές βραδιές στο σπίτι, με καλή παρέα, παγωμένες μπύρες και δροσιστικά κοκτέιλ.
Υλικά
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα του αβοκάντο, στύβουμε τον χυμό λάιμ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αναμειγνύουμε με ένα πιρούνι, μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και συνοδεύουμε με τα νάτσος.Φωτογραφία: STUDIO M, Styling: Έλενα Jeffrey, Food Styling: Μ. Γεωργιάδης