Πεντανόστιμα κεκάκια για παρέα στον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας.
						Υλικά
- 240γρ. αλεύρι
 - 10γρ. μπέικιν πάουντερ
 - 3γρ. μαγειρική σόδα
 - 2γρ. αλάτι
 - 160γρ. ζάχαρη
 - 60γρ. τρίμμα καρύδας
 - 20γρ. ξύσμα από λεμόνι (από 2-3 ακέρωτα λεμόνια)
 - 2 αβγά
 - 100γρ. βούτυρο λιωμένο
 - 225γρ. γιαούρτι
 - 50γρ. καρύδα σε τρίμμα
 - 50γρ. μαύρη ζάχαρη
 - 80γρ. καρύδια τριμμένα
 
Διαδικασία
Βήμα 1
Τοποθετείτε όλα τα υλικά του μίγματος σε ένα μίξερ και ανακατεύετε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Βήμα 2
Μοιράζετε το μίγμα σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες για μάφιν ή σε φορμάκια μιας χρήσεως χάρτινα, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3, και ψήνετε στους 180°C μέχρι το σημείο που θα καρφώσετε ένα μαχαιράκι στο κέντρο και θα βγαίνει στεγνό, για 30 λεπτά περίπου.Βήμα 3
Αναμιγνύετε τη μαύρη ζάχαρη με την καρύδα και τα τριμμένα καρύδια.Βήμα 4
Ξεφουρνίζετε και, αφού κρυώσουν λίγο, βγάζετε τα μάφιν από τις φόρμες τους ή τα αφήνετε στα χάρτινα φορμάκια και τα πασπαλίζετε με το μίγμα της μαύρης ζάχαρης που έχετε ετοιμάσει.Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey