Μια αφράτη ταραμοσαλάτα, διαφορετική από τις άλλες, που θα φτιάξουμε χωρίς ψωμί.
Υλικά
- 150γρ. ταραμά
- 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
- 1 κουτ. σούπας ζουμί από κρεμμύδι λιωμένο
- χυμό από 2-3 λεμόνια
- ξύσμα από 2 λεμόνια
- 1½-2 φλιτζάνια ηλιέλαιο
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε στο μπλέντερ τον ταραμά με το νερό, το ξύσμα λεμονιού και το ζουμί του κρεμμυδιού.Βήμα 2
Ξεκινάτε να προσθέτετε σταδιακά και εναλλάξ χυμό λεμονιού και ηλιέλαιο μέχρι να πήξει η μους του ταραμά και να αποκτήσει την επιθυμητή οξύτητα. Τη διατηρείτε σε μπολ στο ψυγείο.Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή