Αυτή η καταπληκτική μους σοκολάτας δεν θέλει κόπο, θέλει μόνο τρόπο και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ στα υλικά.
Λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σιγά σιγά στα μικροκύματα και την ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο. Απλώνετε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί για μια ώρα περίπου.
Στο μεταξύ ετοιμάζετε το Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ χτυπώντας στο μίξερ το περιεχόμενο των φακέλων με το γάλα. Μετά από 4 λεπτά προσθέτετε το κονιάκ και χτυπάτε για λίγο ακόμη μέχρι να αφρατέψει καλά η μους. Την αφήνετε στο ψυγείο.
Με ένα μαχαίρι χαράζετε και κόβετε το σοκολατένιο μπισκότο σε τετραγωνάκια. Αν θέλετε ρίχνετε τη μους σοκολάτας που ετοιμάσατε μέσα σε γυάλινο μπολ σερβιρίσματος δημιουργώντας 3 στρώσεις μεταξύ των οποίων απλώνετε κομματάκια από το μπισκότο σοκολάτας που ετοιμάσατε και αφήνετε το μπολ στο ψυγείο.
Όταν θέλετε να σερβίρετε μοιράζετε τη μους σε μπολ, πασπαλίζετε με λίγο Κακάο και γαρνίρετε με φράουλες και φυλλαράκια δυόσμου.
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνετε την Κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σιγά σιγά στα μικροκύματα και την ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο. Απλώνετε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί για μια ώρα περίπου.
Βήμα 2
Στο μεταξύ ετοιμάζετε το Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ χτυπώντας στο μίξερ το περιεχόμενο των φακέλων με το γάλα. Μετά από 4 λεπτά προσθέτετε το κονιάκ και χτυπάτε για λίγο ακόμη μέχρι να αφρατέψει καλά η μους. Την αφήνετε στο ψυγείο.
Βήμα 3
Με ένα μαχαίρι χαράζετε και κόβετε το σοκολατένιο μπισκότο σε τετραγωνάκια. Αν θέλετε ρίχνετε τη μους σοκολάτας που ετοιμάσατε μέσα σε γυάλινο μπολ σερβιρίσματος δημιουργώντας 3 στρώσεις μεταξύ των οποίων απλώνετε κομματάκια από το μπισκότο σοκολάτας που ετοιμάσατε και αφήνετε το μπολ στο ψυγείο.
Βήμα 4
Όταν θέλετε να σερβίρετε μοιράζετε τη μους σε μπολ, πασπαλίζετε με λίγο Κακάο και γαρνίρετε με φράουλες και φυλλαράκια δυόσμου.