Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός, στην ολοκαίνουρια Ιστορία του στην Κουζίνα του Κωτσόβολου, υποδέχεται τον Γρηγόρη Χέλμη και μαγειρεύουν μια υπέροχη συνταγή με λιγκουίνι με λαχανικά που ψήνονται άψογα στον εντοιχιζόμενο φούρνο Hoover HOAZ7173.
Υλικά
- 100γρ. πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
- 100γρ. πιπεριές πράσινες σε λωρίδες
- 100γρ. μανιτάρια σε φέτες
- 150γρ. ντομάτα σε κομμάτια στραγγισμενη απο υγρα
- 50γρ. κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
- 30ml ελαιόλαδο
- 20γρ. κουκουνάρι
- φρέσκο θυμάρι
- αλάτι, πιπέρι
- 200γρ. λιγκουίνι
- 10 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
- 30γρ. παρμεζάνα
- 10γρ. πάστα μαύρου σκόρδου
- 20ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι