Ένα είναι σίγουρο: αν βάλουμε αυτές τις κρέπες στο τραπέζι θα γίνουν ανάρπαστες! Τις ετοιμάζουμε με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και απολαμβάνουμε νέα υπέροχο γεύμα.
Υλικά
- 16 - 18 κρέπες
- 16-18 ψημένες Kρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Mπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
- 1/2 λίτρο (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγισμένο
- 1 φλιτζ. τσαγιού μανιτάρια σε φετάκια
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 φλιτζ. τσαγιού ψητό κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε τη Mπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ όπως περιγράφεται πάνω στη συσκευασία. Σοτάρετε τα μανιτάρια με το βούτυρο, προσθέτετε το κοτόπουλο, 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγισμένο, το μαϊντανό και τη μπεσαμέλ που ετοιμάσατε. Μοιράζετε το μίγμα πάνω στις Kρέπες ΓΙΩΤΗΣ και τυλίγετε σε ρολά. Τις βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί, ρίχνετε στην επιφάνεια την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
*Η Mπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.