Αυτές οι κρέπες είναι το απόλυτο brunch. Γίνονται πανεύκολα με Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ. Λεπτές, με άρωμα θάλασσας και φρέσκα μυρωδικά.

Υλικά
- 200 γρ. καπνιστό σολομό σε φέτες
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. άνηθος φρέσκος ψιλοκομμένος (ή μαϊντανός/σχοινόπρασο)
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. χυμός λεμονιού
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ρόκα ή baby σπανάκι για το σερβίρισμα
- 1 συσκευασία Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml γάλα πλήρες
- Λίγο βούτυρο για το ψήσιμο
Για τη γέμιση
Για τις κρέπες
Tips
- Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για brunch, finger food σε events ή ακόμα και ως ελαφρύ γεύμα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Φτιάχνουμε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι, τον άνηθο ή άλλα μυρωδικά της αρεσκείας μας, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
Βήμα 3
Απλώνουμε μια δόση κρέμας σε κάθε κρέπα, προσθέτουμε φέτες σολομού και λίγα φύλλα ρόκας ή baby σπανακιού. Διπλώνουμε τις κρέπες σε τρίγωνα ή ρολά, όπως στη φωτογραφία.
Βήμα 4
Σερβίρουμε με φρέσκα μυρωδικά, λίγες σταγόνες λεμονιού και, γιατί όχι, λίγο καβουρδισμένο σουσάμι ή φιλέ αμυγδάλου για extra υφή.