Cheela,,Chilla,Or,Chila,Is,A,Rajasthani,Breakfast,Dish,Generally
clock icon
0'

Κρέπες με δροσερά λαχανικά και σάλτσα τσιμιτσούρι

Υλικά

    Για τις κρέπες

  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 αυγά
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • Για τη γέμιση

  • 2 τομάτες
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 7 τμχ. αγγούρια κορνισόν
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) παρμεζάνα τριμμένη
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
  • Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι

  • 15 γρ. φρέσκος κόλιανδρος
  • 35 γρ. μαϊντανός
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 1/4 κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) χυμός λεμονιού
  • 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • αλάτι

Κρέπες με νόστιμο φύλλο που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα με Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ και γεμίζεται με φρέσκα λαχανικά και πικάντικη σάλτσα

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

Γέμιση: ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύετε.

Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε.

Μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες, διπλώνετε μισοφέγγαρο και σερβίρετε με τη σάλτσα τσιμιτσούρι.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

Βήμα 2

Γέμιση: ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύετε.

Βήμα 3

Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε.

Βήμα 4

Μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες, διπλώνετε μισοφέγγαρο και σερβίρετε με τη σάλτσα τσιμιτσούρι.