Κρέπες με νόστιμο φύλλο που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα με Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ και γεμίζεται με φρέσκα λαχανικά και πικάντικη σάλτσα

Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 3 αυγά
- 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 2 τομάτες
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 7 τμχ. αγγούρια κορνισόν
- 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) παρμεζάνα τριμμένη
- 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
- 15 γρ. φρέσκος κόλιανδρος
- 35 γρ. μαϊντανός
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 1/4 κουτ. γλυκού μπούκοβο
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) χυμός λεμονιού
- 60 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- αλάτι
Για τις κρέπες
Για τη γέμιση
Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Βήμα 2
Γέμιση: ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Βάζετε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε.
Βήμα 4
Μοιράζετε το μίγμα στις κρέπες, διπλώνετε μισοφέγγαρο και σερβίρετε με τη σάλτσα τσιμιτσούρι.