Σοκολατένιος κορμός με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ και εξωτική γεύση καρύδας. Θα γίνει το αγαπημένο σας παγωμένο γλύκισμα αυτό το καλοκαίρι.
Για τη βάση: Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Για την κρέμα καρύδας: Ετοιμάζετε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Προσθέτετε την καρύδα και ανακατεύετε.
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύετε τον καφέ σε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζεστό γάλα. Προσθέτετε το υπόλοιπο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Σε μία μακρόστενη φόρμα, στρώνετε το μπισκότο και έπειτα απλώνετε την κρέμα σοκολάτας και από πάνω την κρέμα καρύδας. Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη, για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Για τη βάση: Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 2
Για την κρέμα καρύδας: Ετοιμάζετε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Προσθέτετε την καρύδα και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Για την κρέμα σοκολάτας: Διαλύετε τον καφέ σε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζεστό γάλα. Προσθέτετε το υπόλοιπο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Βήμα 4
Σε μία μακρόστενη φόρμα, στρώνετε το μπισκότο και έπειτα απλώνετε την κρέμα σοκολάτας και από πάνω την κρέμα καρύδας. Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη, για περίπου 2 ώρες, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.