Το απόλυτο σοκολατένιο γλυκό που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα και με ελάχιστα υλικά. Το μυστικό της υπέροχης γεύσης και της ευκολίας του είναι τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.
Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί, τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη.
Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Χτυπάτε στο μίξερ το Crème, το τυρί, τη Ζάχαρη Άχνη και το κονιάκ, μέχρι να αφρατέψουν.
Βήμα 2
Προσθέτετε τα μπισκότα σε κομματάκια και την Κουβερτούρα λιωμένη, ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα στην οποία έχετε απλώσει εσωτερικά μεμβράνη.
Βήμα 3
Στρώνετε καλά και βάζετε τον κορμό στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.