Ένα ανάλαφρο γλυκό που παντρεύει το μπισκότο, την δροσιά του Φρουί Ζελέ Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ και την αφράτη υφή της Garni ΓΙΩΤΗΣ. Καλοκαιρινό, γρήγορο και εντυπωσιακό!

Υλικά
- 1 φακελάκι Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ με γεύση ροδάκινο
- 250 ml βραστό νερό και 250 ml κρύο νερό
- 1 φακελάκι GARNI ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml γάλα, κρύο
- 150 γρ. μπισκότα digestive ή πτι-μπερ
- 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
- Φρούτα του δάσους ή φρέσκα ροδάκινα για το γαρνίρισμα
- Φύλλα δυόσμου για το γαρνίρισμα
Tips
- Αν θέλετε πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα, μπορείτε να ενσωματώσετε λίγο γιαούρτι στην κρέμα.
- Το γλυκό διατηρείται στο ψυγείο 2-3 μέρες και σερβίρεται ιδανικά παγωμένο.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάση: Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Μοιράζουμε σε ποτήρια/βαζάκια και πατάμε καλά να δημιουργηθεί σταθερή βάση. Αφήνουμε στο ψυγείο.
Βήμα 2
Ζελέ: Ετοιμάζουμε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να σταθεροποιείται.
Βήμα 3
Στήσιμο 1ης στρώσης: Ρίχνουμε το ζελέ πάνω από τη βάση μπισκότου και το αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει εντελώς (περίπου 2 ώρες).
Βήμα 4
Κρέμα: Χτυπάμε το GARNI με το γάλα για 5 λεπτά με μίξερ χειρός, μέχρι να αφρατέψει και να δημιουργήσει πλούσια κρέμα.
Βήμα 5
Στήσιμο 2ης στρώσης: Μοιράζουμε την κρέμα GARNI πάνω από το παγωμένο ζελέ.
Βήμα 6
Γαρνίρισμα: Προσθέτουμε από πάνω φρούτα του δάσους ή κομμάτια ροδάκινο και φύλλα δυόσμου για φρεσκάδα.