Ένα απολαυστικό αφέψημα με έντονα αρώματα που είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτές. Η συνταγή είναι του Herb & Chocolate Barista, Δημήτρη Τσικνή.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το τσάι, τη φλούδα πορτοκαλιού και την κανέλα. Αφού πάρει μια βράση, το σουρώνετε και συμπληρώνετε το μέλι , ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε το λικέρ μαστίχας και προαιρετικά το ξύσμα.
Σερβίρετε με αποξηραμένα φρούτα και απολαμβάνετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το τσάι, τη φλούδα πορτοκαλιού και την κανέλα. Αφού πάρει μια βράση, το σουρώνετε και συμπληρώνετε το μέλι , ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια προσθέτετε το λικέρ μαστίχας και προαιρετικά το ξύσμα.
Βήμα 2
Σερβίρετε με αποξηραμένα φρούτα και απολαμβάνετε.