Ο απόλυτος συνδυασμός του κοτόπουλου Νιτσιάκος, μαγειρεμένο στο τηγάνι, με πιπεριές και ντομάτα σε ένα πιάτο όπου η γεύση συμμαχεί με την πολυχρωμία.
Υλικά
- 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλο Νιτσιάκος
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 2-3 κουτ. σούπας χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο (passata)
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ κρασοπότηρο κρασί (προαιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι
Tips
- Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μαγείρεμα στο τηγάνι ή την κατσαρόλα, αλλά μπορείτε επίσης να το βάλετε σε ένα ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος και να το τελειώσετε στο φούρνο.