Κόβετε την κάθε φέτα τυριού σε τέσσερα μπαστούνια και τα κρατάτε στην άκρη.
Ανακατεύετε σε ένα μικρό ταψάκι τη φρυγανιά, το σιμιγδάλι, το καλαμποκάλευρο, την καρύδα και τα κρατάτε στην άκρη.
Ανακατεύετε σε ένα πιάτο το αβγό με το γάλα, αλάτι, πιπέρι. Περνάτε τα μπαστούνια της φέτας πρώτα από το μίγμα αβγού και μετά από το μίγμα των στερεών υλικών, πιέζοντας ελαφρώς με τα χέρια για να κολλήσει καλά.
Αφήνετε τα παναρισμένα κομμάτια για 30 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια ζεσταίνετε πολύ καλά το λάδι και τηγανίζετε τα μπαστουνάκια για 2 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
Αφήνετε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας και σερβίρετε παρέα με πράσινη σαλάτα και ντοματίνια.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβετε την κάθε φέτα τυριού σε τέσσερα μπαστούνια και τα κρατάτε στην άκρη.
Βήμα 2
Ανακατεύετε σε ένα μικρό ταψάκι τη φρυγανιά, το σιμιγδάλι, το καλαμποκάλευρο, την καρύδα και τα κρατάτε στην άκρη.
Βήμα 3
Ανακατεύετε σε ένα πιάτο το αβγό με το γάλα, αλάτι, πιπέρι. Περνάτε τα μπαστούνια της φέτας πρώτα από το μίγμα αβγού και μετά από το μίγμα των στερεών υλικών, πιέζοντας ελαφρώς με τα χέρια για να κολλήσει καλά.
Βήμα 4
Αφήνετε τα παναρισμένα κομμάτια για 30 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια ζεσταίνετε πολύ καλά το λάδι και τηγανίζετε τα μπαστουνάκια για 2 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
Βήμα 5
Αφήνετε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας και σερβίρετε παρέα με πράσινη σαλάτα και ντοματίνια.